-Heel als nieuwe hoofdsponsor in het marathonschaatsen

Traumeel® Spier- en gewrichtsgel

Het merk -Heel is weer opnieuw trotse hoofdsponsor van het beloftenteam van Stichting de Snelle IJzers, dat uitkomt in het marathonschaatsen. De sponsoring past volledig bij de kijk van Heel Biologische Geneesmiddelen B.V. op de gezondheid van de mens. Mede dankzij Heel B.V. gaan de schaatsers van Team Traumeel Gel vliegensvlug over het ijs in seizoen 2023-2024!


Team Traumeel Gel

-Heel sponsort de schaatsploeg met haar product Traumeel Spier- en gewrichtsgel. Dit is een logische keuze voor het merk, want Traumeel is de grootste productlijn. Daarnaast is het product fijn voor mensen die een actief leven hebben en graag in beweging zijn. Dit is dus een goede match met de schaatsploeg, die minimaal drie keer per week op het ijs staat!

Bewegen en sporten: een belangrijke basis

Zo fanatiek sporten is niet voor iedereen weggelegd, maar Heel B.V. gelooft wel dat sporten en bewegen essentieel zijn voor de gezondheid van de mens. Dit sluit naadloos aan bij de bedrijfsvisie. “Bij Heel vinden we het belangrijk om de kracht die het lichaam van nature heeft, te ondersteunen en versterken”, aldus Janna van Dorst – Vereecken, Brand Manager OTC bij Heel B.V.. “Hier kunnen onze natuurlijke geneesmiddelen bij helpen, maar een gezonde leefstijl is de basis. Wat ons betreft, is bewegen of sporten daar een onmisbaar onderdeel van.”. Dit is dan ook de belangrijkste motivatie om hoofdsponsor te worden van een beloftenteam. “We maken het voor deze jonge sporters mogelijk om hun passie uit te oefenen. Wie weet staan ze over een aantal jaar aan de top en inspireren ze anderen om (meer) te bewegen!”.

Over Traumeel® Spier- en gewrichtsgel

Traumeel Spier- en gewrichtsgel is een homeopathisch geneesmiddel met veertien natuurlijke bestanddelen, waaronder Arnica montana. Met deze uitgebreide formule heeft de gel veel toepassingsmogelijkheden. Dit geldt ook voor de andere toedieningsvormen die van Traumeel beschikbaar zijn, te weten crème, tabletten en druppels.

Over het marathonschaatsen

Bij het marathonschaatsen worden per definitie lange afstanden geschaatst. De discipline is ontstaan uit het schaatsen van lange afstanden op natuurijs, met de Elfstedentocht als het bekendste voorbeeld. Tegenwoordig worden de meeste wedstrijden op kunstijsbanen gereden. Het seizoen van het marathonschaatsen loopt vanaf oktober tot en met maart. Op de Facebook-pagina van het schaatsteam kunt u alle ontwikkelingen en prestaties vinden van Team Traumeel Gel: https://www.facebook.com/SnelleIJzers.

Neem voor meer informatie contact met ons op via 0115-563200 of info@heelbv.nl.