Heel - een wereldwijd begrip in natuurlijke geneesmiddelen

Heel. Wat begon als een visionair idee, is uitgegroeid tot een wereldwijd farmaceutisch bedrijf dat actief is in 50 landen. Wij ontwikkelen, produceren en verdelen natuurlijke geneesmiddelen met multi-target eigenschappen.

Gedreven door onze baanbrekende aanpak en door een passie voor wat we doen, is Heel nu een van 's werelds grootste bedrijven voor natuurlijke geneesmiddelen. Dankzij onze veilige en doeltreffende geneesmiddelen zijn we een betrouwbare partner voor patiënten, artsen, apothekers en medisch-wetenschappelijke experts over de hele wereld. De aanhoudende internationale groei van Heel is het gevolg van onze langetermijnstrategie inzake betrokkenheid en betrouwbaarheid.

Onze wereldwijde reikwijdte wordt mogelijk gemaakt door de samenwerking met sterke lokale partners: bijna al onze producten worden vervaardigd bij Heel in Baden-Baden, Duitsland, en worden verdeeld via een netwerk van regionale dochterondernemingen en distributiepartners. Zij zorgen ervoor dat patiënten over de hele wereld kunnen worden behandeld met geneesmiddelen van Heel, 'made in Germany’.

De gegarandeerde hoge kwaliteit van de natuurlijke geneesmiddelen van Heel is een andere reden waarom patiënten en artsen hun vertrouwen in ons stellen. Van de natuurlijke grondstof tot het afgewerkte geneesmiddel dat uit onze fabrieken vertrekt: strenge farmaceutische richtlijnen volgens Good Manufacturing Practice (GMP) zorgen ervoor dat de natuurlijke geneesmiddelen van Heel van de hoogste kwaliteit zijn.

Heel Internationaal

Wilt u ons bezoeken? Klik hier om Heel pharmaceuticals in uw land te vinden.

worldmap