Geneesmiddelen van de hoogste kwaliteit. Geproduceerd in Duitsland.

Heel produceert bijna al zijn producten in Duitsland, volgens de strengste internationale farmaceutische normen. Onze laboratoria en productiefaciliteiten zijn gecertificeerd door wereldwijd erkende instellingen zoals de Food and Drug Administration (FDA) en houden zich aan gevestigde normen zoals Good Manufacturing Practice (GMP).

Combinatie-geneesmiddelen van Heel worden homeopathisch vervaardigd met behulp van de nieuwste moderne technologie en productiemethoden. De bronmaterialen die de basis van onze geneesmiddelen vormen, worden zorgvuldig geselecteerd uit de natuur en gecontroleerd op kwaliteit voordat ze in het productieproces terechtkomen. Deze natuurlijke ingrediënten worden gebruikt om moedertincturen te maken die worden verdund.

De natuurlijke ingrediënten in lage verdunning worden gecombineerd om een brede waaier combinatie-geneesmiddelen te vormen voor de behandeling van afzonderlijke ziekten. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende farmaceutische vormen zoals tabletten, druppels, crèmes, gels en sprays.

Elke stap van het productieproces - van de oogst van bronmateriaal tot de verpakkingen die onze fabriek verlaten - wordt voortdurend gemonitord en gedocumenteerd aan de hand van een systeem met strenge tests, validatie en kwaliteitscontrole. Zo kunnen we borg staan voor een kwalitatief hoogstaande productie van geneesmiddelen.