Traumeel® Spier- en gewrichtsgel nu ook in grote tube

Traumeel® Spier- en gewrichtsgel

Traumeel® Spier en gewrichtsgel nu ook in grote tube!

Per 14 juli 2022 is de zelfzorgmarkt weer een product rijker. -Heel introduceert namelijk een grootverpakking van onze bekende Traumeel® Spier- en gewrichtsgel. De gel is nu verkrijgbaar in zowel 50 als 100 gram. Met de introductie van de 100 grams tube wordt verder gebouwd op het succes van dit product.

Een vaste waarde in de zelfzorgmarkt

Traumeel® Spier- en gewrichtsgel is al bijna 25 jaar verkrijgbaar in Nederland. Hiermee is het product een begrip in de zelfzorgmarkt. “Vraag een drogist maar eens naar Traumeel®: een grote kans dat hij of zij het kent”, aldus Janna van Dorst - Vereecken, Brand Manager OTC bij Heel B.V.. “Onderzoek laat zien dat Traumeel® een bekendheid heeft van 82% onder drogisten en assistent-drogisten*. Tel hierbij op dat Traumeel® al meerdere jaren structurele groei laat zien. Voor ons staan alle seinen dus op groen om een grootverpakking Traumeel® Spier- en gewrichtsgel te introduceren.”

Een bewezen succes in andere landen

In andere landen is de introductie van de grootverpakking al een bewezen succes. In Italië zag -Heel de totaalverkopen meer dan verdubbelen. De 100 grams tube beantwoordt dus bestaande vraag uit de markt, ook in Nederland. Denk bijvoorbeeld aan frequente gebruikers, patiënten die Traumeel® voor een langere periode nodig hebben of actieve gezinnen waar iedereen de gel gebruikt. In die situaties kan een grootverpakking erg handig zijn.

Verkrijgbaarheid

Traumeel® Spier- en gewrichtsgel 100 gram is verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen en apotheken.

Over Traumeel Spier- en gewrichtsgel

Traumeel® Spier- en gewrichtsgel is een homeopathisch geneesmiddel met veertien natuurlijke bestanddelen, waaronder Arnica montana. Met deze uitgebreide formule heeft de gel veel toepassingsmogelijkheden. Dit geldt ook voor de andere toedieningsvormen die van Traumeel® beschikbaar zijn. De productlijn Traumeel® bestaat uit spier- en gewrichtsgel, spier- en gewrichtscrème, tabletten en druppels.

*Onderzoek zelfzorgproducten onder (assistent)-drogisten, Toon Consultancy & Heel B.V., mei 2021, n = 160.

Neem voor meer informatie contact met ons op via 0115-563200 of info@heelbv.nl.