Privacyverklaring

Dit is de Privacyverklaring van Heel Biologische Geneesmiddelen B.V.

Heel Biologische Geneesmiddelen B.V. kan in het kader van onze websites www.heelbv.nl en/of www.calendeel.nl persoonsgegevens over u verwerken.

Websitebezoek

Bij uw bezoek aan onze website(s) wordt automatisch informatie verzameld die uw browser doorgeeft. Die informatie is niet tot personen te herleiden. De informatie wordt gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website, met als doel de werking van onze website(s) te verbeteren. De gegevens worden niet aan derden doorgegeven.

Contactformulier

Heel Biologische Geneesmiddelen B.V. benut onderstaande persoonsgegevens die u op vrijwillige basis heeft ingevuld op het contactformulier.

1. Naam (niet verplicht)

2. M/V (niet verplicht)

3. Consument/Professional (niet verplicht)

4. E-mail

Wij gebruiken deze uitsluitend om uw vraag per e-mail te kunnen beantwoorden. Deze persoonsgegevens worden niet gebruikt voor marketing-doeleinden en worden niet aan derden verstrekt.

Indien u via het contactformulier op onze website zelf gegevens verstrekt over uw gezondheid, verleent u hierbij Heel Biologische Geneesmiddelen B.V. toestemming om deze gegevens te gebruiken om u zo goed mogelijk van dienst te zijn bij de advisering over onze producten.

Wij bewaren uw gegevens niet langer dan nodig is om de vraag naar volledige tevredenheid te kunnen beantwoorden met een maximale bewaartermijn van drie maanden. Eventuele gezondheidsgegevens worden onmiddellijk na het beantwoorden verwijderd.

De gegevens worden bewaard op een beveiligde server van Heel Biologische Geneesmiddelen B.V. die zich binnen de EU bevindt. Daar worden ze beschermd tegen veranderen en inkijken door derden.

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@heelbv.nl. Wij zullen dan zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Cookies

De website(s) van Heel Biologische Geneesmiddelen B.V. maken gebruik van cookies die de functionaliteit van onze website(s) verbeteren en het gebruik van onze website(s) meet, zie hiervoor de uitleg bij Google Analytics.

Een cookie is een klein tekstbestandje dat een website op de harde schijf van uw computer zet op het moment dat u de website bezoekt. Cookies worden gebruikt om de website gebruiksvriendelijk te maken.

Als u geen cookies wilt ontvangen, kunt u via de instellingen van uw internetbrowser het plaatsen van cookies blokkeren. U kunt evengoed gebruik maken van onze website.

Google Analytics

Heel Biologische Geneesmiddelen B.V. maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken.

De verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op.

Heel Biologische Geneesmiddelen B.V. heeft Google geen toestemming gegeven om via ons verkregen analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Externe links

Onze website bevat links naar websites van derden, waarover Heel Biologische Geneesmiddelen B.V. geen controle uitoefent. Het hier beschreven privacybeleid is niet van toepassing op websites van derden. U dient zelf te controleren welk privacybeleid van toepassing is op de websites van derden.

Beveiliging

Heel Biologische Geneesmiddelen B.V. neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.

Uw gegevens worden uitsluitend verwerkt door medewerkers van Heel Biologische Geneesmiddelen BV die een geheimhoudingsplicht hebben.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van de door ons verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met:

Naam: Heel Biologische Geneesmiddelen B.V.

Adres: Wilhelminastraat 54-56, 4571 JN Axel

Telefoon:0115-563200

E-mail: info@heelbv.nl

KvK nummer: 21017697

U kunt ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wij behouden het recht deze Privacy Verklaring aan te passen. De meest actuele versie is altijd te vinden op onze website(s).

Axel, 1 mei 2018

Heel maakt gebruik van cookies voor het verbeteren en analyseren van de website. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met onze cookies.

Als u niet akkoord wilt gaan, kunt u dat aangeven in de instellingen van uw browser. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.