Oculoheel® oogdruppels: vanaf nu vijf jaar houdbaar!

Traumeel® Spier- en gewrichtsgel

Oculoheel® oogdruppels: vanaf nu vijf jaar houdbaar!

Oculoheel® oogdruppels, een product van het merk -Heel, is vanaf nu maar liefst vijf jaar houdbaar. Tot nog toe was dit twee jaar, dus -Heel heeft een significante verlenging weten te realiseren. De producten met langere houdbaarheid worden sinds 23 januari uitgeleverd door Heel Biologische Geneesmiddelen B.V. aan alle groothandels en andere klanten.

Langere houdbaarheid = meer gemak voor de gebruiker

Een verpakking Oculoheel® bevat nog steeds vijftien fiolen, maar niet iedereen gebruikt dit aantal op korte termijn. De resterende fiolen kunnen nu dus langer bewaard worden, zonder dat de eindgebruiker zich zorgen hoeft te maken over de houdbaarheid. Dit geldt voor de gesealde fiolen die nog niet zijn geopend.

Dezelfde receptuur, maar andere manier van verpakken

Om de langere houdbaarheid te realiseren, heeft -Heel gekozen voor een andere verpakkingswijze van de fiolen. Deze zitten nu per vijf stuks in een sachet. Hierdoor is het doosje een aantal centimeter groter geworden. Natuurlijk is de productsamenstelling hetzelfde gebleven. Daar tornt -Heel niet aan, want Oculoheel® is al ruim twintig jaar een gevestigde naam in de oogverzorgingsmarkt.

Oculoheel®: een veelgebruikte en breed inzetbare oogdruppel

Oculoheel®, een natuurlijk geneesmiddel, is een veelgebruikte oogdruppel in Nederland. Dit blijkt wel uit de bekendheid van het product: ruim 80% van de zelfzorg-professionals in drogisterijen en reformzaken kent Oculoheel®*. De oogdruppels zijn breed inzetbaar vanwege de vier verschillende, actieve bestanddelen, waaronder Euphrasia en Echinacea. Zo kan Oculoheel® een passend puzzelstukje zijn, bijvoorbeeld om te genieten van het voorjaar dat alweer bijna voor de deur staat.

Over Heel B.V.

Heel B.V. is een dochteronderneming van het Duitse farmaceutisch bedrijf Biologische Heilmittel Heel GmbH, dat wereldwijd in vijftig landen actief is op het vlak van natuurlijke geneesmiddelen. In Nederland brengt Heel B.V. zelfzorgproducten op de markt onder twee merken: -Heel en VSM. Alle producten zijn op basis van natuurlijke bestanddelen en onder andere verkrijgbaar bij apotheken, drogisten en reformhuizen.

Oculoheel® oogdruppels is een homeopathisch geneesmiddel zonder specifieke therapeutische indicatie, toegepast volgens de principes van de homeopathische geneeswijze.

*Onderzoek zelfzorgproducten onder (assistent)-drogisten, Toon Consultancy & Heel B.V., mei 2021, n = 160.