Goed voorbereid de koude dagen in met Engystol® tabletten

Goed voorbereid de koude dagen in met Engystol® tabletten

Natuurlijke afweer

Ons lichaam is uitgerust met een natuurlijke afweer tegen ziekten en infecties. Wanneer dit verdedigingsmechanisme niet goed werkt, door bijvoorbeeld stress of ziekte, kan dit leiden tot gezondheidsklachten. Het zelfherstellend vermogen van het lichaam kan dan wel een extra steuntje in de rug gebruiken. Een natuurlijk geneesmiddel is een logische keuze als je bewust met je gezondheid omgaat.

De natuurlijke geneesmiddelen van -Heel

Ons merk -Heel maakt al meer dan 85 jaar natuurlijke geneesmiddelen. Alle geneesmiddelen zijn officieel geregistreerde homeopathische producten. Hiermee voldoen ze aan alle Nederlandse kwaliteits- en veiligheidseisen. Zo kunt u vertrouwen op de kwaliteit van deze geneesmiddelen. De producten van -Heel…

…bevatten werkzame, natuurlijke bestanddelen;
…kunnen worden gecombineerd met andere medicaties en therapieën;
…stimuleren het zelfherstellend vermogen.

Hoe werkt homeopathie?

Onze geneesmiddelen zijn geregistreerde homeopathische geneesmiddelen. Dit betekent onder andere dat de werkzame stoffen natuurlijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan plantenextracten van Arnica montana (valkruid) of Vincetoxicum (witte engbloem). Deze planten, die bij onverdunde inname of aanraking bepaalde ziekmakende verschijnselen veroorzaken, kunnen in de verdunde vorm juist een genezend effect hebben. En dat is de basis van homeopathie. Homeopathische geneesmiddelen stimuleren en activeren de van nature aanwezige kracht tot zelfherstel. Iedereen, van baby tot oudere, kan homeopathie gebruiken.

Engystol tabletten: een natuurlijke kracht in de winter

Eén van de geneesmiddelen van -Heel is Engystol tabletten, waarmee je goed voorbereid de winter ingaat. Als de blaadjes van de bomen vallen, de temperaturen dalen en de gure koude dagen voor de deur staan, zijn Engystol tabletten een goede keuze. Deze tabletten (verkrijgbaar in 50 en 250 stuks) zijn zowel preventief als acuut in te zetten. Wist u dat Engystol tabletten ook geschikt zijn voor kinderen? Zo kan Engystol voor het hele gezin een passend puzzelstukje in de herfst zijn!

Neem contact op voor meer informatie over Engystol tabletten

Engystol tabletten en onze andere geneesmiddelen zijn homeopathische geneesmiddelen. Vanwege wetgeving staat niet meer op de verpakking waarvoor het product bedoeld is. Indien u meer informatie wilt over onze homeopathische geneesmiddelen, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag!

*Onze geneesmiddelen zijn homeopathische geneesmiddelen zonder specifieke therapeutische indicatie, toegepast volgens de principes van de homeopathische geneeswijze. Lees voor gebruik de bijsluiter.